باند لیگاسیون هموروئید با باند لاستیکی چیست ؟
روش شامل قرار دادن یک باند لاستیکی کوچک در اطراف پایه هموروئید داخلی است؛ تا جریان خون به آن قطع شود. چند روز پس از این کار، هموروئید خشک می شود و می افتد. جراحی لیزری؛ در این روش، با استفاده از تابش لیزر، بافت هموروئید برداشته یا سوزانده می شود
بواسیر یا هموروئید
یکی از شایع ترین بیماری های مقعدی است که به دنبال آن رگ های ناحیه ی مقعد در اثر فشار و کشش بیش از اندازه آسیب می بیند و دچار تورم و التهاب می گردند. راه ها و روش های متعددی برای درمان بواسیر وجود دارد که یکی از آنها درمان بواسیر با رابربند است که مختص هموروئید داخلی است.
نحوه ی درمان بواسیر با رابربند
درمان بواسیر با رابربند روشی کم تهاجمی است که با استفاده از یک باند یا کش لاستیکی استریل، تمامی رگ های متورم و آسیب دیده ی ناشی از هموروئید را می بندند و بدین ترتیب جریان خون داخل آنها را قطع می کنند، در نتیجه بافت آسیب دیده به مرور زمان کوچک شده و از بین می رود.
لازم به ذکر است که این روش درمان هموروئید مختص هموروئید های داخلی است و برای انجام آن پزشک به کمک یک آناسکوپ به خوبی و با دقت زیاد داخل مقعد را معاینه و بررسی می نماید. سپس محل رگ های آسیب دیده را معین کرده و انتهای آنها را به وسیله ی باندهای لاستیکی محکم می بندد. ظرف مدت زمان 1 هفته تمامی رگ های آسیب دیده ی ناشی از بواسیر کوچک شده و می افتد.
مراقبت های بعد از درمان با رابربند
مزایای درمان بواسیر با رابربند
عوارض جانبی درمان هموروئید با رابربند
خطرات و عوارض جانبی درمان هموروئید با رابربند بسیار نادر است با این حال موارد زیر را باید برای آن در نظر گرفت:
با توجه به موارد ذکر شده به نظر می رسد درمان بواسیر با لیزر بهترین و مطمئن ترین روش درمانی برای این بیماری است زیرا هم درد و خونریزی کمتری دارد و هم از نظر شانس درمان با موفقیت بسیار بالاتری همراه است.
در کدام یک از انواع بواسیر استفاده از روش درمانی بستن رابربند کاربرد ندارد؟
درمان هموروئید با رابربند روشی است که فقط مختص بواسیر یا هموروئید های از نوع داخلی است و برای بواسیر خارجی گزینه ی درمانی مناسبی به شمار نمی آید. بواسیر داخلی نوعی از بواسیر است که طی آن رگ های خونی قسمت داخلی مقعد دچار تورم و کشیدگی می شوند و معمولا هیچ گونه علائم و نشانه های واضحی برای رویت ندارد و فقط به وسیله ی معاینه ی انگشتی مقعد و با کمک دستگاه هایی مانند آناسکوپ قابل تشخیص است.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر اصغر خوشنود می باشد -طراحی و پیاده سازی: خدمات وب پرشین مدیا